Design i fællesskab

Quadrant er reolsystemet til den kræsne og kvalitetsbevidste forbruger. Materialerne har vi udvalgt – designet bliver skabt i samarbejde med dig.

Tag kontrollen

Det er dig, der svinger taktstokken, når din nye reol skal designes. Du bestemmer, hvilke moduler der skal i spil, og om du foretrækker hjul, ben eller en sokkel – eller om reolen skal være væghængt.

I vores tegneprogram kan vælge, om du vil begynde helt fra bunden, eller om du hellere vil tage udgangspunkt i en af vores mest populære opstillinger – som du så kan tilpasse efter eget ønske. Kom godt i gang - læs mere nedenfor.

Du har kontrollen.


Reol på ben

En Quadrant-reol på ben har et eleveret og elegant udtryk.

Design i tegneprogram

Quadrant reol på ben

Væghængt reol

Det væghængte Quadrant-model giver et svævende look. Du kan væghænge hele reolsystemer og tilføre rummet et helt særligt udtryk.

Design i tegneprogram

Quadrant væghængt reol


Reol på hjul

Reolen på hjul signalerer omstillingsparathed. Og du har mulighed for nemt og hurtigt at møblere om og ændre rummets dynamik.

Design i tegneprogram

Quadrant reol på hjul

Reol på sokkel

En sokkel er det solide fundament for en reol – og et klassisk valg til større reolsystemer.

Design i tegneprogram

Quadrant reol på sokkel

Design af Quadrant reol i tegneprogram

Tag udgangspunkt i vores favoritter

Hvis du ikke har et klart billede af, hvilken retning du vil i – eller hvis du bare har brug for at blive inspireret af andre glade ejere af en Quadrant-reol – kan du også vælge at tage udgangspunkt i en af vores favoritopstillinger. Så kan du samle indtryk, vælge til og fra og justere de steder, du ønsker, inden du træffer din endelige beslutning om, hvordan din unikke reol skal se ud. 

Se favoritter

Start fra bunden

Når du skal finde den rette Quadrant-reol til netop dit hjem, kan du vælge at starte fra bunden. Med vores tegneprogram kan du eksperimentere og lege med alle de forskellige elementer, farver og placeringsmuligheder. Og det er dig, der bestemmer, hvor du begynder, og hvor du slutter.

Start tegneprogram

Quadrant reoler efter mål

Quadrant reoler farve inspiration

3 temaer og 1.900 farver

Dine møbler definerer dit hjem. Og farverne spiller en afgørende rolle. Du kan bestille dine Quadrant-moduler i mere end 1.900 forskellige farvevarianter. Men vi ved godt, at det kan være vanskeligt at vælge, så vi har lavet 3 farvetemaer – By Nature, Calm Me og Up to Speed – som du kan tage udgangspunkt i, hvis du ønsker at blive guidet lidt på vej.

 

Ét reolsystem. Tusindvis af muligheder

Grundmoduler i 3 dybder

4 sidestørrelser, 16 formater og 3 dybder. Quadrant er, hvad du beslutter dig for.

Start tegneprogram

Quadrant reol moduler i forskellige dybder

Hylder, skuffer, låger og greb

Push- og klaplåger, skuffer, hylder og greb efter din smag. Din Quadrant-reol – dit valg.

Start tegneprogram

Quadrant reoler opbevaring låger skuffer hylder greb

Reparér din Quadrant reol i stedet for at kassere den

Har din reol fået en skramme, eller er dele af den gået i stykker? Møbler er til for at blive brugt – og vi kan hjælpe dig med at erstatte dem og give dem et nyt liv.
Kontakt os

Quadrant reol istandsæt og genbrug

Unikke samlebeslag

Quadrant-reolsystemer bliver samlet med et patenteret samlebeslag, og den løsning betyder, at du undgår dobbeltsider. Det giver et særligt udtryk, og det sparer træ til gavn for miljøet.

Design din reol her

Samlingerne i Quadrant reoler

keyboard_arrow_up