Plejevejledning­ til Quadrant reolsystemet

Med den rette vedligeholdelse er Quadrant et reolsystem for livet - fordi godt håndværk holder. Få vores råd til vedligehold og pleje af dit Quadrant møbel her.

Rengøring og pleje lakeret MDF

ABC Reolers lakerede overflader rengøres med en ren tør klud, eller en hårdt opvreden klud som efterfølgende tørres grundigt med en ren tør.

Pletter som har større resistens kan fjernes med en svag blanding af hånd opvaskemiddel på en hårdt opvreden klud, efterfulgt at grundig aftørring. En klud af mikrofibre kan med fordel anvendes før eventuel yderligere tilsætning af opvaskemiddel.

Ved tilfælde af spildte væsker eller saft med stærkt syrlige eller basiske kemiske forbindelser såsom frugt, vin og deslige, som bliver siddende for længe på overfladen, kan misfarvning opstå. Det samme vil gøre sig gældende ved spild af væsker med kraftigt farvende indhold som for eksempel blæk eller neglelak. Brug aldrig opløsningsmidler, slibematerialer, skurepulver eller lignende for at fjerne en sådan plet da det blot vil forværre tilfældet.

Undlad den direkte placering af fugtige genstande som ler potteplanter og fugtige vaser da de over tid kan danne ringe på den lakerede overflade.

Miljø hensyn

ABC Reolers lakker er baseret på et system af vandige indholdsstoffer. Sammensætningen muliggør en excellent modstandsdygtighed i hele farvespektret. Den færdige overfladekvalitet har bestået tests på kemisk modstandsdygtighed, slid såvel som ridsefasthed.

 

keyboard_arrow_up