Spørgsmål og svar

Vi giver dig svarene på de oftest stillede spørgsmål om Quadrants reolsystemer og Quadrants reoldesign tegneprogram. 

Du kan finde din nærmeste Quadrant-forhandler på vores forhandleroversigt her.

Priserne afhænger helt af, hvilken reol-opbygning du har i tankerne. Du kan finde priser på grundmoduler i vores tegneprogram, hvor du også sammensætter din egen reolløsning.

Du bestiller Quadrant-reoler hos din nærmeste Quadrant-forhandler. Vi producerer derefter din reol på vores fabrik i Aulum.

Tegn din reol hjemmefra i vores tegneprogram, og tag dit tegningsID/tegningsnummer med til forhandleren, eller lad forhandleren hjælpe dig med at sammensætte din reolløsning. Begge dele er gratis og uforpligtende. Opretter du en brugerprofil i tegneprogrammet, kan du bl.a. gemme dine tegninger.

Til forskel fra andre modulreoler er Quadrant konstrueret, så du undgår dobbeltsider. Det giver reolen et let, elegant og tidløst udtryk. Se mere her.

Ja, Quadrant er designet til at være fleksibel. Drømmer du om at udbygge din reol, kan du altid tilkøbe flere moduler.

Ja, der følger altid en god vejledning med din Quadrant-reol, så du nemt kan få din væghængte reol sikkert på plads.

Ved ophæng af vægmoduler monterer du en liste på væggen, hvorpå reolen skal hænge. Se vejledning her.

I stedet for at fragte tom luft i lastbilerne, pakkes og fragtes Quadrants reoler i flade pakker for at mindske klimaaftrykket.

Forhør dig om mulighederne for at få en montør til at udføre opgaven hos din Quadrant-forhandler.

Ja, absolut. Vores unikke samlebeslag i aluminium er designet, så det er nemt for dig både at samle og adskille møblerne. 

Vi medsender en samlevejledning, som vi anbefaler at du følger nøje, når vi vi sender din nye reol. Du kan også altid finde vores samlevejledninger her.

Ja, vi er meget bevidste om hensynet til miljøet. Quadrant-reoler produceres i Danmark af træ fra europæiske skove, og vi genplanter det, vi fælder. Læs mere her.

Ja, vi producerer Quadrant-reolerne på vores fabrik i Aulum i Vestjylland.

Ja, du designer nemt din egen reol-opstilling i vores tegneprogram. Her kan du vælge blandt vores 5 standardfarver og 1900 specialfarver.

Du har også mulighed for at besøge din nærmeste Quadrant-forhandler, som gerne hjælper dig med at sammensætte den reolløsning, du drømmer om.

Ja, det er helt gratis og uforpligtende at oprette en bruger i vores tegneprogram og slippe kreativiteten løs. Med en brugerprofil, kan du bl.a. gemme dine tegninger og indrette som du har lyst.

Quadrant findes i 5 standardfarver (sort, hvid, antracitgrå, eg og nepal dark), 3 inspirationstemaer og 1900 farver i alt. Se mere om Quadrants farveunivers her.

Du kan downloade en komplet oversigt over Quadrant-reolmoduler her.

Du kan få Quadrant-modulerne i 3 forskellige dybder. Vælg mellem 23 cm, 33 cm og 42 cm - se mere i moduloversigten her. 

De 3 dybder kan kombineres i én og samme reol, så du opnår det look og funktionalitet, du ønsker.

Quadrant-sokler fås i dybderne 23 cm, 33 cm og 42 cm. Sokkelhøjden er 8 cm. 

Du kan vælge mellem 4 størrelser: 19 cm, 38 cm, 57 cm og 78 cm. Se vores oversigt over elementer her.

Se vores komplette elementoversigt her.

Skuffer fås til udvalgte reolmoduler - se hvilke her.

Ja. Det patenterede samlebeslag fås lige nu i både aluminium og farven sort, hvilket giver alle reolens samlinger et let og tidløst look. Vi udvikler hele tiden nye produkter og har også fokus på videreudvikling af samlebeslaget.

Ja, du kan vælge mellem glaslåger i 4mm hærdet klart glas, låger med greb eller push-låger.

Ja, lamperne til Quadrant-serien er LED lys med en diameter på 3 cm. Du tilføjer belysning, når du designer din reol i tegneprogrammet.

Ja, du kan få ben til reol-moduler i dybde 23 cm, 33 cm og 42 cm. Du kan vælge mellem 4 størrelser: 19 cm, 38 cm, 57 cm og 78 cm. 

Der kan monteres hjul på Quadrant-gulvmoduler i dybde 42 cm.

keyboard_arrow_up